Четох някъде, че .info се води по-оспамено от другите и затова е по-евтино даже от .ORGПрегледах го, но това като цяло не върши работа, най-продаван xyz... вероятно, защото е от най-евтините, друга причина не виждам. Няма ли някакъв вид разбивка, поглед ревю, реално не само със стойности...
Но най-ми е голяма мистерията с .info логично, поне след ком и прочее би трябвало да е едно от най-добрите разширения.
А мен ме интересува, къде може да се регне .cn ? Предполагам само в Китай?Малко страничен въпрос, откъде може дас е регнат домейни с разширения .ai и .io? Има ли как да стане през бг хостинг компания?
Тва е луд домейн, честно ако сега имах пари онлайн, щях да го регна, ако не е.pernishki.golf - 6.79$
Малко страничен въпрос, откъде може дас е регнат домейни с разширения .ai и .io? Има ли как да стане през бг хостинг компания?
Абе м/у другото купували ли сте домейн от тия www.1and1.com нещо не будят мн доверие, даже няма Bulgaria за избор, ама са много евтини, затва питам
И при мене нещо се мотаха и така и не успях да поръчам. В общи линии е зор там... някой колега ако е успял да поръча да каже.То аз се представих за македонец и уж поръчах, ама нещо няма потвърждаващ мейл.
https://hostq.com/purchase-domains/available-domain-names/?sld=kpetrov&tld=cnА мен ме интересува, къде може да се регне .cn ? Предполагам само в Китай?
А какво ще кажете за .store?
NameSilo предлагат мисля. Там съм гледал .store домейн.Имаш бира ако ми кажеш от къде мога да купя .store !