alex.atanasov Active Member 9 Декември 2011 #2 От: Кой скрипт използва този сайт... малко помощ моля. Що си мислиш, че точно фирма, като eDesign ще ползва готов скрипт?
От: Кой скрипт използва този сайт... малко помощ моля. Що си мислиш, че точно фирма, като eDesign ще ползва готов скрипт?
V vkk1 New Member 9 Декември 2011 #3 От: Кой скрипт използва този сайт... малко помощ моля. .......................... Последно редактирано: 29 Юни 2013
radoslav68 Active Member 10 Декември 2011 #4 От: Кой скрипт използва този сайт... малко помощ моля. това не е готов скрипт струва ми се - не познавам фирмата, която го е създала, но много добра работа!
От: Кой скрипт използва този сайт... малко помощ моля. това не е готов скрипт струва ми се - не познавам фирмата, която го е създала, но много добра работа!
V vkk1 New Member 11 Декември 2011 #5 От: Кой скрипт използва този сайт... малко помощ моля. .......................... Последно редактирано: 29 Юни 2013
VPenkov New Member 12 Декември 2011 #6 От: Кой скрипт използва този сайт... малко помощ моля. Сайтът е писан с CakePHP или нещо близко до него (по-скоро не). CMS с подобна функционалност не знам.
От: Кой скрипт използва този сайт... малко помощ моля. Сайтът е писан с CakePHP или нещо близко до него (по-скоро не). CMS с подобна функционалност не знам.