Точно те са най-отгоре и гущерчетатаFreemasons & Illuminati
Нема такова, аз се шегувах.Рептилите ли
А теб ще те кръстим многознайко .То ако се трие всичко, което не харесва на путинофилите, направо да кръстят форума " Руска мърша" и да си остават само те.
[QUOTEАз оба="NEROMARE, post: 916427, member: 30596"]Нема такова, аз се шегувах.[/QUOTFreemasons & Illuminati
Циганите получават помощи от Бойко , за да позасили малцинствата ,да има повечко хаос ,да раждат повечко деца ,да стимулира кражбите ,убийствата и планът успешно си работи. Полицията тях не ги закача.Как ги решавате тези неща не ми е ясно. Хубаво е за всичко да се обвиняват циганите, но Бойко не зависи от тях. Аз на всички избори питам хората от моя блок за кого ще гласуват(като ги видя на опашката пред секцията) и масово се отговаря ГЕРБ. Колко успешна била Фандъчка, как се построило метро, магистрали. Българите си избираме ГЕРБ, циганите само помагат и това е видно от резултатите на сайта на ЦИК.
Това с протоколите ми струва доста трудно да е масово, може би по селата и по малките населени места. В София съм бил наблюдател и бюлетините се броят пред всички нас и после си снимам протокола. Може и да има някакви дребни изборни измами, но те са организирани на местно ниво.
Да не си от тях?[QUOTEАз оба="NEROMARE, post: 916427, member: 30596"]Нема такова, аз се шегувах.[/QUOT
Аз не се шегувам!
Sí, hombre.
Тия брадви и секири, ако вземат да направят истински сайт за истински новини ще вземат да спечелят някой лев, колко труд хвърлят в тези измислици направо им се учудвам.Много силен журналистически труд, евала отново на стожерите от Брадва.бг