Ми започни да си правиш сам бекъпи или си плащай на някой да ти ги прави и тогава няма да чакаш "иванчо" да ти ги върне и тем подобни.
Извинявай явно "еба"е като нарицателно за теб. То в Пловдив си викаи майна. Правя на повечко сайтове бекъп има и такива които са на 20мин. Казахти има си Бекъп решения, който ще ти улеснят много живота. Е нищо не е безплатно де.
superhosting и icn.bg това са двата най - добри български,ползвам ги от години и не съм имал никакъв проблем :d
Да кажа нещо и аз за ICN, защото виждам, че доста хора ги препоръчват. Не знам за опита на другите хора с тях, но в моя случай 4 дни не можаха да ми оправят проблема с енкодинга на базата данни. (В крайна сметка не че го оправиха, просто се отказах) Аз им пиша e-mail, че не работи енкодинга на базата правилно, че текста ми не се чете по страниците, въпреки, че страницата е правилно направена. Онези ми отговарят: "разгледахме внимателно проблема Ви и открихме, че проблема е в енкодинга на базата данни". Инъче да - реагират бързо, скоростта е добра и даунтайм няма.
Относно хост.бг - проблеми до сега съм нямал с тях. Сайтовете ми там си работят.
топхост.бг - там пък един клиент си качи сайт (блог), естествено, защото е най-евтино. Не съм видял до сега да спре и нямах проблем при настройките.
Godaddy - перфектен хостинг, но не става за нас. От доста места в България се отваря бавно, което дразни потребителите.
Това са моите впечатления, дано допринасят с нещо.
Нали тук можем да питаме за хостинг провайдери и пакети?
На мен ми трябва хостинг за много проекти(малки, средни, големи). Поне: дисково постранство: 7-8 ГБ; трафик: мисля, че 20-30ГБ ще вършат работа; допълнителни домейни(тук ще използвам поддомейните (на главния ми домейн )): 10+ или неограничен брой; бази данни: 10+ или неограничен брой; цена: неповече от 100 лв/година.
p.s.: предпочитам, да е бълграски провайдер
p.p.s.: извинявам се, ако съм казал нещо смешно, не съм на "ти" с хостингите