Цифрите са в евро. Май по силен ден съм нямал
Ми защото има и минусови дни . Имал съм и - 900 евро за един ден.Тринайсти що е на минус?
100 000, 250 евpо, но само един път ми се случи да стигна до такова нещо. Впрочем, това е жалка работа.
При спортните афилиейт програми има този момент - ако играчите ти печелят , ти си на - , ако губят , тогава си на +Нещо не разбрах, как може да си на минус от Affiliate
При спортните афилиейт програми има този момент - ако играчите ти печелят , ти си на - , ако губят , тогава си на +
Естествено повечето губят , но има дни когато избухват с големи печалби
чак месеци не съм имал , дни да . Но предполагам зависи колко играча имаш.Има месеци яко на минус, особено където има ротативки
Има човек от форума , който прави 2к евро от адсенс на ден.120 000 = 500 lv Ама бяха други времена. Славчев да не си трайка, а се похвали как се изкарват 1 к за ден :Д
120 000 = 500 lv Ама бяха други времена. Славчев да не си трайка, а се похвали как се изкарват 1 к за ден :Д
Много ми е любопитно кой е? Сигурно сайта не е БГИма човек от форума , който прави 2к евро от адсенс на ден.
Български сайт , един от най-големите в нишата си....Много ми е любопитно кой е? Сигурно сайта не е БГ
не , няма да го поствам в темата , все пак не е мой сайт.Вбокс7?