smith Member 10 Февруари 2017 #281 По едно време бяха над 10 със силен форум, но вече са само 3 и за сега не мисля да ги увеличавам.
hatre Active Member 29 Октомври 2017 #284 Въпроса не е в количеството, а в качеството. От колко сайта си вадите хляба е въпроса и колко време сте се задържали така?
Въпроса не е в количеството, а в качеството. От колко сайта си вадите хляба е въпроса и колко време сте се задържали така?
Миленски Active Member 24 Юни 2018 #289 5-10.... и не помня кои и какви бяха... един за картинки, един агрегатор.... социална мрежа... мейл клиент... търсачка.... имах и един фаусет ама дайва хоста.... имам и личен блог... а бе пак са ми много... хахахха
5-10.... и не помня кои и какви бяха... един за картинки, един агрегатор.... социална мрежа... мейл клиент... търсачка.... имах и един фаусет ама дайва хоста.... имам и личен блог... а бе пак са ми много... хахахха
Миленски Active Member 24 Юни 2018 #290 hatre каза: Въпроса не е в количеството, а в качеството. От колко сайта си вадите хляба е въпроса и колко време сте се задържали така? Увеличете... От нито един.... Явно СЕОто ми "куца" хахахахаха
hatre каза: Въпроса не е в количеството, а в качеството. От колко сайта си вадите хляба е въпроса и колко време сте се задържали така? Увеличете... От нито един.... Явно СЕОто ми "куца" хахахахаха
Blinky Owner 25 Юни 2018 #291 Да, сайт без трафик е като кола без гуми и двигател. Имаш я, яка е, ама не върши работа.
У Уърдпреско Active Member 4 Септември 2018 #294 2 - личен блог и блог на жената . Aко броим статичния хтмл за CV-то ми стават 3.
psnedev New Member 6 Октомври 2018 #295 Ето ме и тук. Отговорът е най-отгоре - 1. Както се казваше в онзи стар анекдот - един, ама лъв . Чак пък лъв... по-скоро котенце. Но ноктите и опашката му растат. Като успея да открия как да си активирам подписа, ще се похваля кой е.
Ето ме и тук. Отговорът е най-отгоре - 1. Както се казваше в онзи стар анекдот - един, ама лъв . Чак пък лъв... по-скоро котенце. Но ноктите и опашката му растат. Като успея да открия как да си активирам подписа, ще се похваля кой е.
N nikiboy Member 5 Януари 2021 #299 Поради липса на време само 2. Но са само за престиж. В повечето отрасли потенциалните клиенти са 80% от времето си за сърфиране във Фейсбук.
Поради липса на време само 2. Но са само за престиж. В повечето отрасли потенциалните клиенти са 80% от времето си за сърфиране във Фейсбук.