alabam4eto
Active Member
От: Колко Сайта Притежавате?
1000+ някой се базика
1000+ някой се базика
Ни най малко, има големи животни. Аз знам един такъв. Само където менаджиране става с много време и фофтуери .1000+ някой се базика
Бах мааму.... как е възможно да се поддържа такава мрежа? :shock:
Че тва повечето трябва да са някви статични сайтове, иначе то не можеш да ги обходиш за един ден, пък да не говорим да ги ъпдейтвааш с инфо.... :shock:
Как по-точно си избиваш парите за 2-3 седмици Аз имам сайтове на по 1 и повече години и съм избил само 1-2 $именно МРЕЖА е думата - сателитна мрежа. 2-3-5 работещи сайта а всичко останало продава реклама(самоиздръжка) и линква(вдига) първите. няма нужда от поддръжка на сателитите - поне за Google знам, че не банва сайтове, освен ако някой "доброжелател" не се постарае. субдомейни също стават, но там няма далавера от реклама(не се котират) а и при 1$ за .INFO и 3-4$ за .RU просто няма смисъл от спестяване. дори нулеви сайтове (PR0 и тн) веднъж влезли в индекса, се избиват като инвестиция за 2-3 седмици реклама.
всички сериозни ИТ-компании поддържат минимум 500-600 сателитни сайта - естествено никой няма да си признае и да ги изложи на тепсия
друг е въпроса дали в БГ има фирми с излишни пари(това не е толкова лесно като да трупаш борчове) които да си позволят това удоволствие
аз в момента знам за БГ само за една агенция по недвижими имоти която е монополизирала гювеча по всички СЧ- и НЧ-запитвания благодарение на стотиците си сайтове-клонинги
Как по-точно си избиваш парите за 2-3 седмици Аз имам сайтове на по 1 и повече години и съм избил само 1-2 $