R ReminD Well-Known Member 14 Август 2011 #42 От: Колко домейна имате? към 120 вече А не го знам SPY колко има, но силно се съмнявам, да има повече домейни от zaekyt ( само 500-1000 на кирилица).
От: Колко домейна имате? към 120 вече А не го знам SPY колко има, но силно се съмнявам, да има повече домейни от zaekyt ( само 500-1000 на кирилица).
BlackFriday Well-Known Member 27 Декември 2011 #46 От: Колко домейна имате? Aurora Coudray каза: Точно сега - 1. ;D Увеличете... добро начало и аз така почнах с пожелания за по малко неуспешни...
От: Колко домейна имате? Aurora Coudray каза: Точно сега - 1. ;D Увеличете... добро начало и аз така почнах с пожелания за по малко неуспешни...
dimitar_ak Active Member 28 Декември 2011 #47 От: Колко домейна имате? Вече 6 станаха и се увеличават, няма как
uni-web Well-Known Member 28 Декември 2011 #48 От: Колко домейна имате? 14 два очакват реализиране дано да е скоро
Poltargaista Active Member 4 Януари 2012 #51 От: Колко домейна имате? uni-web каза: 14 два очакват реализиране дано да е скоро Увеличете... Аз съм само с 8, но точно в момента 4 са в състояние "Work In Progress". Дано се получат нещата навреме. Успех и на теб! Последно редактирано: 3 Февруари 2012
От: Колко домейна имате? uni-web каза: 14 два очакват реализиране дано да е скоро Увеличете... Аз съм само с 8, но точно в момента 4 са в състояние "Work In Progress". Дано се получат нещата навреме. Успех и на теб!
M mid Active Member 5 Януари 2012 #52 От: Колко домейна имате? 58 ама голяма каша с тях... Добре че сте тук, че без Вас щях да си остана с едното дефоулт.инфо
От: Колко домейна имате? 58 ама голяма каша с тях... Добре че сте тук, че без Вас щях да си остана с едното дефоулт.инфо
Вискяр Градинаров Well-Known Member 11 Януари 2012 #55 От: Колко домейна имате? Що ли не цъкнах двете `иляди!? Да налея малко масло в огъня... Имам един и си ми стига. Сега работа по поддомейните.
От: Колко домейна имате? Що ли не цъкнах двете `иляди!? Да налея малко масло в огъня... Имам един и си ми стига. Сега работа по поддомейните.
B ByeBye New Member 11 Януари 2012 #56 От: Колко домейна имате? Имам 15-20 (не съм ги броил точно), но реално ползвам 1/3 от тях.
btw New Member 28 Март 2012 #60 От: Колко домейна имате? До тук са 5, но ако ТАТКОТО продължава да изкушава с офертите си ще са двойно.
От: Колко домейна имате? До тук са 5, но ако ТАТКОТО продължава да изкушава с офертите си ще са двойно.