Идеалогическите войни са в миналото, сега войните са чисто икономически. И понеже в БГ няма нефт или друга високоценена суровина, та може да се спи спокойно
Идеалогическите войни са в миналото, сега войните са чисто икономически. И понеже в БГ няма нефт или друга високоценена суровина, та може да се спи спокойно
Като гледам всички са силно монивирани да бранят едно парче земя което е преопределено да стане циганска или турска провинция след години...
Какво наследство само ни оставиха комунистите, а?
Жалко, че тук Живков не говори за фалита на БГ през 60-та, защо иска да ни присъединиява към СССР, както и за последващият фалит и за мораториумите на дълга и за една редица други неща, но не говори нищо, че бяхме окупирани 44-та с ограбено богатство и липсващ цвят на нацията и за капак режим, който никой не е искал ... Не случайно 1 милион избягаха почти веднага от татова БГ. Иначе интервюто бива за такива като унито.
Кога го изслуша, че можа и да го коментираш???
Абе, аз не разбирам едно. Оставете патриотичната гледна точка, моралния дълг и прочее. Имоти нямате ли? Искате да ми кажете, че няма какво да защитавате и сте готови да изоставите всичко с лека ръка?
Абе, аз не разбирам едно. Оставете патриотичната гледна точка, моралния дълг и прочее. Имоти нямате ли? Искате да ми кажете, че няма какво да защитавате и сте готови да изоставите всичко с лека ръка?
Само човек, ходил в казарма може да проумее военните и тяхната извратена психика .
Първо трябва да бъдат разстреляни кретените в парламента, след това вече да се борим за родината, иначе каузата е загубена !!!