От: От: Колко от хората тука найстина правят пари от Интернет и се водят предприемачи
Иначе мнението ми е, че преди време имаше повече сериозни активни във форума хора - сега постепенно намалят. Може би с времето форума се изчерпва. Или хората почват да се страхуват да пишат за успехите и идеите си. В БЪлгария просто се копира и краде нагло, вместо само да се вземе само малко идея и акъл.
Форума не се изчерпва. Учил съм много от други, които или съвсем спряха да пишат тук или пишат, но рядко като мен. Обсъждали сме го и ще ти кажа - бих писал само по интересни теми. Теми, които могат да ме обогатят със знание. Да, не изключвам и онези само за забавление, но те си имат ден
От повече от половин година масовката е:
1. Трябва ли ми фирма? Последния абсурд беше "ама ние ще продаваме в Европа, а то май дори фирма трябва..." WTF?!
2. Искам да продавам на дроБшипинг - тука е трагедия. Дори и да не е така фрапантно като го питаш за фирма и тн те гледа като объл камък с панделка. Ми няма как да стане. Предлагаш граждански - "бе не ща да им плащам на тея" (ще се спра по-долу на събирателното "те" и "тея")
3. С кой да споделям идея? Защо да го правя? От много време тук не просто се търси информация - тя се чака на готово, поднесена по възможно най-простия начин. Длъжен съм може би? На мен кой ми го дава така? Ако си поставиш правилно въпросите - никога няма да бъдеш подминат, но да очакваш да го свърши друг вместо теб е нагло.
А иначе върлува разбирането за "те": Те ще ни фалират! Те ни съсипаха!
и разбира се "тея" дето ни ограбват, "тея" дето им плащаме и прочие. Не мисля така и съответно подминавам. Толкова.
Аз, а убеден съм много биха се включили в дискусии като:
1. Как да оптимизираме, подобрим ФБ реклама и вдигнем конверсията. Какви грешки да избягваме? - никой не иска да разкриваш тайни, а да споделиш опит, мнение. В такава тема се сещам за поне 5-7 човека, които имат много, ама много какво да кажат.
2. Оптимизация без вуду историите - текстове, линкове, ревюта, пр материали - кое в момента помага? - Тук също има хора, които имат и биха казали.
Има още доста неща, но за какво да изреждам? Разгледайте най-активните или последните теми и вижте колко такива има.