Чакай малко сега. Ти питаш колко струва... а от последния ти пост хъх объркващо е!
какви оферти искаш ? някой да купи този скрипт или искаш някой да ти го направи ?!!?
Ето на колегата Радев в дал пример какво съм имал предвид. Тоест: Ако някой има време , способности и желание да го направи това да се чувства поканен да си каже колко би взел за този работа и да даде пример какви са му способностите с порфолио.
Въпроса е дали ти имаш парите или просто ти е забавно да си правиш ташаци с хората ? Щото както каза някой от форума (не помня кой точно) "Аз ако нямам пари за бензин не питам от къде да си купя bmw"
Как според теб да разбера дали нещо ми е по възможностите или не ако не питам? Това е парадокс " Да не питам АКО нямам парите " Ами как да разбера имам ли ги нямам ли ги ако не питам за цената.
Хора спокойно...
Показвайте повече уважение и стига с тая презумция, че всеки е измамник и некоректен ( те са се доказали... )
@tanipo поздрави за търпението и конструктивния тон!
Как според теб да разбера дали нещо ми е по възможностите или не ако не питам? Това е парадокс " Да не питам АКО нямам парите " Ами как да разбера имам ли ги нямам ли ги ако не питам за цената.