AMOUN
Well-Known Member
Според мен има една граница след която няма значение от точната сума , разбира се до следващата граница?
така например ако харчите по 1000 лева на месец и са ви повече от достатъчни за да се чувствате добре и да не изпитвате липси, няма голямо значение дали изкарвате 2 -5 или 10 000?
защото дефакто харчите само 1000 и останалите си стоят и ловят мухъл по банки или дюшеци
разбира се има и следваща граница при която се променя начина на живот,
но и там пак няма значение дали е 2 5 и 10 х сумата която ви е необходима за да поддържате стандарта си.
какво ви е необходимо за да живете добре?
от какво имате нужда за да се чувствате добре ?
примерно ако зависи от мен, да нямам семейство ида съм сам
необходимо мие една стая от 25 квадрата да кажем с хладилник компютър и телевизор и удобно легло.
кола която да може да те закара където трябва и да не те е срам да повозиш някого в нея.
всичко останало са допълнителни екстри без които може да се мине.
така например ако харчите по 1000 лева на месец и са ви повече от достатъчни за да се чувствате добре и да не изпитвате липси, няма голямо значение дали изкарвате 2 -5 или 10 000?
защото дефакто харчите само 1000 и останалите си стоят и ловят мухъл по банки или дюшеци
разбира се има и следваща граница при която се променя начина на живот,
но и там пак няма значение дали е 2 5 и 10 х сумата която ви е необходима за да поддържате стандарта си.
какво ви е необходимо за да живете добре?
от какво имате нужда за да се чувствате добре ?
примерно ако зависи от мен, да нямам семейство ида съм сам
необходимо мие една стая от 25 квадрата да кажем с хладилник компютър и телевизор и удобно легло.
кола която да може да те закара където трябва и да не те е срам да повозиш някого в нея.
всичко останало са допълнителни екстри без които може да се мине.