monefff
Well-Known Member
От: Колко пари харчите на месец? - Колко са ви нужни за да живете нормално.
Аз съм ученик и ми е добре все още..
Но.. 5,000 мисля, че ще ми стигнат на този етап..(сега почват наредбите.. алоу.. 5 хиляди лева.. бля бля бля..)
Искам да съм АБСОЛЮТНО сигурен, че ще съм финансово осигурен.
Искам да си купя МОЕ СОБСТВЕНО жилище.
Излизанията с приятели са ми голям разход..
Барове.. Определено ми се ходи!.. също така, повечето ми съученици, нямат достатъчно финанси да си позволяват, барове именно за това искам да имам повече за да ги черпа..
Количка.. (нещо нормално до 5 бона)
И рабира се останалото се събира под леглото, и след като събера достатъчно голям капитал, се инвестира веднага.
2 Лева да имам 1.50 веднага се инвестират..
Макар,че доста от инвестициите ми са доста НЕУСПЕШНИ, но.. Няма нищо.. Аз не се предавам.. Търся алтернатива и това е..
Като не стане с тая сфера, цак.. веднага отиваме в друга.. като не стане с оная, се местим и т.н.
Определено мисля, че 5 хилки ще ми подсигурят, страхотен живот.
Ще мога да помагам на родителите ми(малко ли са ми помагали те..)
Аз съм човек с голямо сърце, и винаги където може, ще даря.. нямам проблем с това..
Щом сметна за добре, веднага ще заделя сума за да даря на някой, който ИМА НУЖДА от това.
Успех на всички!
Аз съм ученик и ми е добре все още..
Но.. 5,000 мисля, че ще ми стигнат на този етап..(сега почват наредбите.. алоу.. 5 хиляди лева.. бля бля бля..)
Искам да съм АБСОЛЮТНО сигурен, че ще съм финансово осигурен.
Искам да си купя МОЕ СОБСТВЕНО жилище.
Излизанията с приятели са ми голям разход..
Барове.. Определено ми се ходи!.. също така, повечето ми съученици, нямат достатъчно финанси да си позволяват, барове именно за това искам да имам повече за да ги черпа..
Количка.. (нещо нормално до 5 бона)
И рабира се останалото се събира под леглото, и след като събера достатъчно голям капитал, се инвестира веднага.
2 Лева да имам 1.50 веднага се инвестират..
Макар,че доста от инвестициите ми са доста НЕУСПЕШНИ, но.. Няма нищо.. Аз не се предавам.. Търся алтернатива и това е..
Като не стане с тая сфера, цак.. веднага отиваме в друга.. като не стане с оная, се местим и т.н.
Определено мисля, че 5 хилки ще ми подсигурят, страхотен живот.
Ще мога да помагам на родителите ми(малко ли са ми помагали те..)
Аз съм човек с голямо сърце, и винаги където може, ще даря.. нямам проблем с това..
Щом сметна за добре, веднага ще заделя сума за да даря на някой, който ИМА НУЖДА от това.
Успех на всички!