Я дай 100 200 долара и на нас беднитеwbg каза:Малка анкетка.
Колко общо печелите месечно (Adsense, referrals, итн.)
При мене нещата стоят така:
Adsense: ~ $240
Referrals: ~ $150
Продажба на собствен продукт: $2780 (като махнем комисиооните и таксите на 2CO остават ~ $2470
Общо: ~ $2860
Седни си на гЪзъ и си размърдай мозъкаMsGeR каза:Я дай 100 200 долара и на нас беднитеwbg каза:Малка анкетка.
Колко общо печелите месечно (Adsense, referrals, итн.)
При мене нещата стоят така:
Adsense: ~ $240
Referrals: ~ $150
Продажба на собствен продукт: $2780 (като махнем комисиооните и таксите на 2CO остават ~ $2470
Общо: ~ $2860
Оф казах го на шегаCrAzY-MaST каза:Само с размърдване нестава, трябва и якъл
Друг е въпроса че някои имат проблемчета... ;(
MsGeR каза:Оф казах го на шегаCrAzY-MaST каза:Само с размърдване нестава, трябва и якъл
Друг е въпроса че някои имат проблемчета... ;(
Да много ти е готино, аз се джоинъх преди няколко дена. Да ти върви много силно, пожелаваме ти силно. :wink:@ Tsanko честито за форумчето чакаме да се напълни Smile
Благодаря. Надявам се повече хора от тука да се присъединят и да почнем да печелим повечко от AdSense. Незнам за вас, но аз в момента немога да печеля от AdSense защото рекламирам всичките си сайтове в AdWords.Blinky каза:Да много ти е готино, аз се джоинъх преди няколко дена. Да ти върви много силно, пожелаваме ти силно. :wink:@ Tsanko честито за форумчето чакаме да се напълни Smile
Ами, може да ти звучи newbie въпрос, но такива теми мисля че са стимулиращи като цяло (а и имах и такава цел де )vitohol каза:Не искам да се заяждам, но този въпрос ми звучи като newbee въпрос. Има и други текива като например как да правя 5000 долара, ако може до 1-2 месеца
Иначе това е доста добър доход за БГ дето правиш (автора на темата) така че браво от мен!
Аз само ще кажа за моите печалби че въпреки че не сам си представял да печеля толква от интернет, пак сега не ми стигат ...