coolice
Owner
Re: От: Колко печелят VBOX7?
да може и да си прав братле но ми хрумна и друг начи да се извърти фонда майка трябва да покаже печалба от инвестицията в българия пред тамушните акционери и са използвали тази врътка в тези кризисни години да покажат 4 пъти по висока печалба от колкото всъшности имат
а и доколкот погледнах има миноритари не съм запознат обаче за да коментирам
@Coolice - ако имаше миноритари във VBOX7 бих се съгласил. Но няма . В компанията майка има миноритари, но те са мениджърите на дружеството и на тях им плащат част от заплатата с акции. Ти ако управляваш дружество от чиято печалба ще зависи колко ще вземеш, ще позволиш ли да го източват?
Специално в НетИнфо това е много трудно постижимо честно казано, защото тяхната схема на работа е една от най-успешните по света (принципно).
да може и да си прав братле но ми хрумна и друг начи да се извърти фонда майка трябва да покаже печалба от инвестицията в българия пред тамушните акционери и са използвали тази врътка в тези кризисни години да покажат 4 пъти по висока печалба от колкото всъшности имат
а и доколкот погледнах има миноритари не съм запознат обаче за да коментирам
Sanoma Magazines International ще се сдобие с 68% от Нет Инфо.БГ
…според споразумението с останалите инвеститори в "Нет Инфо.БГ", SMI ще изкупи техните дялове в компанията, които възлизат на близо 17%, до 2011 г. Сделката следва да бъде одобрена от Комисията за защита на конкуренцията.