От: Колко пъти сте летели със самолет ?
Гласувах за
Не мога да кажа точна бройка (много полети), тъй като често ми се налага да пътувам по семейни причини ( баща ми живее в Норвегия, братовчед ми в Швеция, другия ми братовчед в Германия, леля ми в Дания ) иначе за първи път съм летял с родителите ми в бившето ГДР когато съм бил на 2 годинки, и половината ми детство съм прекарал в Източен Берлин. Всяка година по няколко пъти летя - Норвегия и от там с кола в Швеция, а по някога и от България в Швеция ако в този момент не съм в Норвегия, после Дания, и после Германия - свикнал съм и не ми прави впечатление вече. Най дългия ми полет беше към Азия - София, престой в Москва и смяна на самолет и от там в Монголия
- а между другото това беше най хубавата ми дестинация, цяла година и нещо стоях в тази Монголия с баща ми, макар и държава с древни традиции и много суеверни и религиозни хора, много ми хареса там.
Разочарован съм от Хемус Еър - когато последния път се връщах от Норвегия, в Осло на летището самолета го спряха заради повреда в левия колесник, и около 2 часа го ремонтираха, и със същия самолет кацнахме в Лондон на ново им летище Gatwick, добре че не се откачи тоя колесник при кацането. Иначе повечето ми полети са с British Airways. Само към Монголия летяхме с Аерофлот.
При мен полета е удоволствие а не страх, понеже съм бивш парашутист, но това е друга тема на разговор.