Не пия, не пуша, не нося маска и не съм ваксинирана. ))) Ти обаче дали отговаряш на критериите ми?!... ))Търся си жена, да не пие, да не пуши и да, да не носи маска и да НЕ Е ВАКСИНИРАНА !!
Нито критериите си казваш, нито цената (на 100 думи) си си написала... Дотука може да приемем че следва да е решителен и авантюристично настроен.Не пия, не пуша, не нося маска и не съм ваксинирана. ))) Ти обаче дали отговаряш на критериите ми?!... ))
Хаха, просто влязох в тона на майтапа на човека. Много лесно се връзвате, момчета ))Нито критериите си казваш, нито цената (на 100 думи) си си написала... Дотука може да приемем че следва да е решителен и авантюристично настроен
Няма страшно. Ще намери това, което търси момчето. Между другото ти благодаря за коментара, подсети ме да махна подписа, че отдавна не бях влизала тук и вече не е актуален. ))Ама какъв майтап - лирическият герой на темата чезне по някой съфорумец...
Ко речи? И на кого?Вся
Влюбен съм и съм изтрещял. Това рекох.Ко речи? И на кого?
Ааа това ли било. ))) Поздравления! Готини емоцииВлюбен съм и съм изтрещял. Това рекох.
Нямам формула, разбъркаха ми се всички, не съм го изпитвал от 20 години, не го искам.Ааа това ли било. ))) Поздравления! Готини емоции
Ваксинирай се!Влюбен съм и съм изтрещял. Това рекох.
Е да, определено вади от зоната на комфорта... Някъде бяха написали, че любовта официално е призната за болестНямам формула, разбъркаха ми се всички, не съм го изпитвал от 20 години, не го искам.