медиа го няма никъде в речниците, честно казано дори да е по някакъв начин правилно изписването,почти никъде не се използва. Особено пък ако говорим за използване на кл. думи и SEO, правописа е меко казано важен
Добре, аз не мога да си обясня следното - защо едно време родителите ни не биеха учителките, задето ни писали двойка или са ни се скарали (да не казвам, че и показалка по главата съм получава веднъж за невнимание), а сегашните олигУфрени заплашват учителите със саморазправа, ако докоснат чаветата им. Значи нишката се къса малко по-рано... Нямам думи да опиша как си възпитават децата от ранна детска възраст, казвам го от лични наблюдения! Не върви на хубаво нацията ни, нц.
Аз пък не съм виждал по-дебилен потребител в местната форумна среда, но си трая...По-грозно от твоите запетайки и препинателни знаци не съм виждал
Saмо дедовия ли? Надявах се на повече рода да я боли от твоя странаАз пък ме боли дедовия за твоето мнение
Тия куршуми с насвиркането не смяташ ли, че са доста изтъркани. А относно капацитета, вероятно сме станали по-възрастни и не върви да пердашим същата селянияТи пак ли си се насвиркал и нема кой да ти прави компания Започваш да ставаш елементарен...а някога беше капацитет
Абе тук в форума освен гангстери и комунисти, имало и пияници бе. А наздраве кво се правите всички сме в играта. За това съм 6 години онлайн!
И боклуци като тебе ( футболни лумпени ), не се пропускай.