@traiki , мерси за цените, но и за толкова не бихме го продали. За нас той си е като малко детенце и с него успяваме някак да обединим хора не само с еднакви интереси, но и много от моите приятели, с който поддържам връзка са от тук, което си е безценно за мен лично, но вече пазара друго ще каже. Смея да кажа, и надявам се да не звучи много нахакано, но форумът си е може би най-големия в областта си. Тясно специализиран е вече търкаляме 12та година, което за онлайн сайт не е малко време.
@blackout8 , прав си отвсякъде. Пазарната му цена на база печалби би била около нулата.
Но пък има си много още какво да се желае от към монетеризация, но за момента не лъмтим, доста време изкара така, какво пък толкова. Аз даже си мисля, че хората тук трябва да се Ок с факта, че не са залети с реклами или не се следват интересите на някой, който си плаща всеки месец и прочие. Да, от пазарна гледна точка, в случай, че решим да го продаваме, направо няма какво да си говорим, наистина.
@biaaro , щото няма голям смисъл, според мен.
Но някой с форум и бг трафик да сподели, как е на 5,6,10К на месец бг трафик в неговата област, и ще се види дали има смисъл, според мен всичко под 300 лева не месец си е безсмислено. Но ще се радвам на коментари по темата.