cross
Well-Known Member
Forum Statistics
Discussions:
65,522
Members:
28,045
Това е съдържание в тясно специализиран форум с над 10 годишен бранд, който се е наложил като лидер в областта и излиза на челни места в сърча.
За монетизацията, варианти има много, най-малкото може да се отвори един екип програмисти, съветници в сверите за които се пише тук и още много вариации на подобни екипи, т.е да се направи колектив, които да печели пари с бранда Предприемач. Едно е да ползваш услуги от Преприемач, друго е да си намерил Петьо от София във ФБ група. Идеи колкото искаш, а за адсенс при положение, че масово трафика е БГ, смисъла е близо до 0-та. Едно е от Австрия да взимам над 40 евро цента за клик, друго е от БГ да взимам има няма 5-7 цента.
Да се говори е най-лесното. Монетизацията на сайт в България е непосилна задача, някакви пари изкарват само най-големите медии, но съвсем не по начина, който описваш. Защо мислиш, че хората бягат да правят англоезични сайтове?
Подобна идея е интересна, но с българския ни манталитет освен допълнителни сръдни, форумни караници и развяване на кирливи ризи няма как да стане. За да представяш бранд ти трябват доверени хора, за които е сигурно, че няма да цапат, а това е изключително трудна задача. И в крайна сметка толкова нерви ще си създадат админите, че пак не си заслужава.
@alexinfoag
Има много качествени, и аз съм правил бизнес с някои хора от тук, но за сметка на това има и твърде много тролове. Докато не се изринат въпросните генератори на безсмислено съдържание ще се губят все повече читави хора.
@Blinky
Защо махнахте секцията със статиите, които имаше в старата версия? Толкова много контент изгубихте, самият аз бях писал няколко материала за медията. Моят съвет е да я върнете
Също така си мисля, че една конференция Предприемач би била страхотна идея