И аз съм на мнение, че няма смисъл. Няма такъв шит трафик човек. Направо не знам какво си мислят сегашните рекламудатели там.https://garga.biz/clicks.php
чрез системата на garga.biz можеш да си пуснеш реклама в много сактове включително и замунда ...
но наистина няма смисъл !
Ако искаш банер при тях най-тънкото с което можеш да минеш беше около 400-500 лв. за месец мисля а иначе сумите достигат и до 4 цифрени за месец
Тя Гаргата ако беше сериозно замислена от сериозни и отговорни хора, нямаше да я кръстят гарГа.
не сам чувал за таргетиран трафик ,обаче ако си пусна реклама в замунда знам че ще я видят 100000,200000 души за един ден ,като е толко смотана защо са им заети сичките банери начи там рекламират мноо големи сайтове ,значи всичките 30,40 сайта които са супер мощни и големи са много прости щом рекламират там ,като кажеш gepi me и секи ще каже да тва е сайт за запознанства ,и той го знае от замунда не от гугал .
добре аз говоря за да си пуснеш реклама в в сайт с банер ,не говоря за рани пинизи копуване на линкове и такива разни ,ако трябва да си пусна банер някаде то бих избрал или замунда или в бокс ,на ви бокса за днес пише така 452 359 уникални 15 583 065 импресии,замунда не вярвам да са по доло ,покажи на чичо ти енчо тва 452 359 уникални