"Толкова не струват трансферите на Лудогорец"
Не, толкова не са трансферите в цялата ни А група. А този некадърник даже го взеха евтино. За него и един лев не бих дал, но това е друга тема. То и за това Коща е прав да се подиграва с Ливърпул.
И аз мисля че Ливърпул направиха мнооооого слаб мач,а не че Лудогорец бяха много добри
Относно хората, които мислят, че Ливърпул е изиграл слабо мача - това е така, защото Лудогорец им позволи да играят толкова. Нали знаете: един отбор играе толкова, колкото противника му позволи!
А, идва следващия мач. Как мислите, с колко ще паднат Реал Мадрид в София? Аз мисля, че ще бием с 1:0 или 2:1.
Фен съм на футбола и бих искал да напиша и моето мнение.
Българин съм и винаги ще бъда на страната на български отбор, без значение от цвета на фланелката. Но......ме е страх, че след като ни забележат в Европа, започва тотална разпродажба на по кадърните футболисти и....пак сме на дъното. Не омаловажавам играта им срещу Ливърпул, но тази игра се играе на голове, а те май не вярваха на собствените си сили.
Ливърпул от години има проблеми и продава доста от кадърните си футболисти, а не привлича равностойни .
Реал Мадрид изкупи всички класни футболисти /манекени/ в световен мащаб. Проблем имат със средната линия, напуснаха Ди Мария, Алонсо....личи си и от месното първенство, Нападателите разчитат главно на личните си качества и почти нямат заучени комбинации. Няма кой да прави играта. Пожелавам на Лудогорец да насити повече средната линия , да разбере че топката е кръгла и влиза и в двете врати и очаквам приятна изненада в Бет 365. Успех.
Нека да дадем шанс на собствениците на Лудогорец. Изглеждат ми доста амбицинари и са си поставили високи цели. Дано да не се случи подобно разпродаване.
...не превръщайте мачовете на тоя изкуствено създаден отбор в национална кауза!
А трябва ли да говорите само за политика? Вашите собственици на любимите ви отбори да не мислите че продават рози на пазара, и пръцкат розови балончета...