От: Re: От: Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул и Реал?
Първо, тук говорим единствено за таблото. И доколкото познавам родните футболни шефове, щом цената, обявена от БСФ е между 200 и 500 000лв, то реалната най-вероятно е под 10 000лв. Не знам за какви прасета и говеда говориш, и каква вина ще да имат въпросните за самото табло. Знам обаче, че Левски игра в ШЛ именно на този стадион и покри изискванията за ШЛ, които бяха същите. Така че, рев, от страна на някакъв зализан перчем по темата е най-малкото жалък.
А изказването ти за родния футбол е в стил Слави Трифонов. Т.е., по-добре да не го коментирам...
Хахаха, бате малко повече от 10К ще са нужни, за да оправят това, което пасетата и говедата са причинили. И тук-таме някой метал от концертите. Не ми казвай, че с 10К тази крива нива ще покрие основните условия на ШЛ? Не е само скапаното неработещо табло, но и други неща. За това си мисля, че няма за под 1 мил. да се си оредят мача. Тук е така в БГ, за да искаш нещо да стане като хората, минаващ през ада, защото на никой друг не му пука, освен на теб. А това, че ще си плаща по над 40К в евро наем за среща, голяма работа. Сега сигурно ще има доста мачове да играе без пари там, защото са смотани.
@g0g0, бате, цял късмет е, че и толкова имат, защото БГ футбола не става за нищо. Гледай как ще е по другите им предстоящи мачове. Мани ги Ботев, мани ги Левски и другите пияници.
Първо, тук говорим единствено за таблото. И доколкото познавам родните футболни шефове, щом цената, обявена от БСФ е между 200 и 500 000лв, то реалната най-вероятно е под 10 000лв. Не знам за какви прасета и говеда говориш, и каква вина ще да имат въпросните за самото табло. Знам обаче, че Левски игра в ШЛ именно на този стадион и покри изискванията за ШЛ, които бяха същите. Така че, рев, от страна на някакъв зализан перчем по темата е най-малкото жалък.
А изказването ти за родния футбол е в стил Слави Трифонов. Т.е., по-добре да не го коментирам...