От: Колко често публикувате във ФБ страницата си
Виж сега колега... за алгоритъма на фейсбоклука даже самия рунтъв Марк-чо не го знае сякаш... съдейки по редовното човъркане и измислянето на какви ли не глупости....
Относно постовете имам 1 админ в една страница пича влиза 1 път дневно и стоварва 6-7 поста в рамките на 5 мин, като аз много мразя така и го считам за тотален и буквален спам.... ОБАЧЕ ... много пъти съм забелязвал, че постовете въпреки това набират скорост във времето.
Като цяло няма голямо значение през 20 минути, или през 2 часа ще са постовете те се движат в рамките на 24/48ч. в смисъл забелязвал съм, че се вдигат и след 2 дни, тъй като нали им ги вади по стените и тези (активните) потребители ги виждат, а не са нон стоп по фейса.
В крайна сметка, каквото и както и да е публикуваме фейсбук решава да ореже всичко активно за да те принуждава да плащаш реклами... просто не мога да си обесня как днес страницата ми има 2 000 000 рийч и го държи 2 месеца примерно и изведнъж го удря и пада на 1 000 000 при положение, че постовете едни и също в смисъл темпото , стратегията и т.н.
Просто човъркат постоянно... забелязал съм, че всеки вторник усират по нещо в алгоритъма относно рийча. За тях е подобрение за нас вреда!
Бутаме до когато можем и това е няма алтернатива и съм обеден, че никой не може да открие врялата вода, тъй като тъкмо ще я барнеш и те ще я изстудят ....
Ако все пак некой я барне да сподели да си избием и ние крачетата баси ...