Колко ще ми струва направата на дизайн/темплейт с моя идея за дизайна

Kmark

Member
Рейтинг - 100%
8   0   0
Значи имам един сайт с фрее темплейт който ми върши работа но аз искам по хубав :). Та направо ще си питам за колко пари и при кой мога да си поръчам направата на един темплейт с дизайн. Измислил съм дизайна само някой трябва да го направи. А иначе искам дизайна да бъде на ниво от типа на спортал.бг но в никакъв случай копиран. Темплейта ще си бъде прост ХТМЛ. Сега в момента ползвам zymic.com/free-templates/121/live-preview/ този теплейт, а сайта е www.prognozibg.com. Не мисля да слагам система за съдържанието на сайта и затова искам подобен функционален темплейт. Ще забележите, че каретата с рекламите и други работи мога да ги копирам колкото си искам пъти и това създава голямо улеснене.

Давайте идеи за колко можете да направите един красив дизайн/темплейт, че да взема да събера малко пари и да си оправя сайта:)

И тук е момента да питам един сайт от типа на winner.bg колко би струвал. На ясно съм,че такъв проект няма да излезне евтино но съм любопитен за колко пари може да се създаде такъв сайт разбира се напълно авторски а не с някоя копирана система :)
 
От: Колко ще ми струва направата на дизайн/темплейт с моя идея за дизайна

Аз мога да ти свърша тази работа дай подробности на ЛС и ще говорим за цена.
 

Горе