От: Колко ще ми струва направата на сайт като prodavalnik.com
Ами продавам някои продукти там и работата е зле. Първо и за двата мога да кажа, че е пълно с некоректни потребители, което на мен ми губи време.
Относно Продавалник - намирам за недомислица ограничението до 50 обяви. Кое ще ме спре от регистрацията на Х акаунта? Няма проверка на потребителите...
Аукро за мен са още по-зле. Хиляда претенции и изисквания към търговците и нулев контрол на потребители. Сайт преминал от аукцион към някакъв странен листинг на продукти, но с останали функции на аукциона (7 дни валидност на оферта и тн). Всеки 7 дни ми "падат" близо 300 продукта, които трябва да качвам пак...и така на всеки 7 дни.
Супер тромава система за възстановяване на комисиони, неадекватни възможности за причина и ОТНОВО изисквания към търговеца за една камара неща преди да стигне до възстановяване, нулева реклама на самият портал, да не коментираме по категории...В ощи линии цоцат каквото могат от старите лаври.
Отвори им форума и ще ти се изправят косите от недоволни търговци. Аз съм там едва от 2 месеца, но обмислям да приключвам. Тези, които продават от преди смяната на мениджмънта говорят за пълен срив на продажбите, а междувременно е имало и завишаване на комисионите...Отговор по запитване получавам в най-добрият случай до 4-6 дни, а някой път се налага да напомням.
Интересно беше, че при одобрение за Аукро, веднага ме налазиха за включване в Пазарувай, което пък при цена 10ст/клик, с минимален 100лв бюджет да го тестваш и нулева опция за контрол е просто брутално. Госпожата ме уверяваше как техен партньор си докарал 1200 посещения с 120лв за месец и колко ефективно било...