Колко ще струва изработката

nortrant

Well-Known Member
здравейте,
колко ще струва следното:

един флаш (.swf - за флаш слайдър ми трябва) с размери 600x280

в него да се сложат няколко картинки, които да се сменят през няколко сек. с някакъв ефект
и всяка една картинка да води към различен адрес (да може да се кликне върху всяка една от картинките)

Питам информативно за цена :)

От: От: Колко ще струва изработката

Нещо елементарно от тоя род 10 лв. виж, всяко усложняване се заплаща допълнително в зависимост от степента на сложност..

П.П ако искаш може и самите картинки да са линкове

От: От: От: Колко ще струва изработката

В тая връзка,
имаше тука един, дето пишеше статии 500думи/40ст. или горе- долу. Къде се изгуби тоя човек?..

П.П ако искаш може и самите картинки да са линкове
такава беше идеята.

Е за 30 мин. работа колко да му искам на човека. Има да се сложи един елементарен скрипт и 3-4 картинки?! Ти па за какво ще му вземеш 20 - 30 лв. ?!?!

Е за 30 мин. работа колко да му искам на човека. Има да се сложи един елементарен скрипт и 3-4 картинки?! Ти па за какво ще му вземеш 20 - 30 лв. ?!?!

Най- вече защото не съм научил ActionScript за 30 минути.

После, защото със сигурност няма да му предложа суиф 2.5 МB(shock), няма да ми висят обектите в мейнтаймлайн-а и няма да ми накъсва анимацията.

Между впрочем извън Форума оферирам подобно нещо за около 50-60лв.

Последно редактирано:
От: Колко ще струва изработката

Фла.PNGПърво залагам 50 кинта, че не знаеш A.S. дори и на средно ниво (лесно се доказва). Второ всеки ли ще ти плаща времето за което си го научил. Трето това което съм качил е един прост пример, за 3 мин. сглобен, Четвърто анимацията не накъсва. Пето- човека иска .svf - не че го нямам .fla файла и бачкам с FlashCS5 така, че въобще не ми разправяй врели некипели.

Виж файлът 1903Първо залагам 50 кинта, че не знаеш A.S. дори и на средно ниво (лесно се доказва). Второ всеки ли ще ти плаща времето за което си го научил. Трето това което съм качил е един прост пример, за 3 мин. сглобен, Четвърто анимацията не накъсва. Пето- човека иска .svf - не че го нямам .fla файла и бачкам с FlashCS5 така, че въобще не ми разправяй врели некипели.

не разбрах какво искаше да кажеш? нито пък защо е скрииншота?

Първо залагам 50 кинта, че не знаеш A.S. дори и на средно ниво (лесно се доказва). Второ всеки ли ще ти плаща времето за което си го научил. Трето това което съм качил е един прост пример, за 3 мин. сглобен, Четвърто анимацията не накъсва. Пето- човека иска .svf - не че го нямам .fla файла и бачкам с FlashCS5 така, че въобще не ми разправяй врели некипели.
Пич, ти вече показа уменията си, човека /и хората/ иска максимум 150-200КВ суиф, а не 2 и половина МВ, има си пък хас да нямаш .фла файла:D, на кой му пука с коя версия "бачкаш" и за кои врели- некипели говориш?
Ти си решавай за колко да работиш, не си ми конкуренция, а ако ти се губят 50-100 лева може лесно да си заформим една тема с тебе, пък може да се включи и още някой, към неделята.
Тука викам да престанем с тия раздумки, не че не стана интересно.

Виж файлът 1903Първо залагам 50 кинта, че не знаеш A.S. дори и на средно ниво (лесно се доказва). Второ всеки ли ще ти плаща времето за което си го научил. Трето това което съм качил е един прост пример, за 3 мин. сглобен, Четвърто анимацията не накъсва. Пето- човека иска .svf - не че го нямам .fla файла и бачкам с FlashCS5 така, че въобще не ми разправяй врели некипели.

Първо, здравейте ... :)
Според мен най - подходящото нещо за човека ще е, картинките да се зареждат с един вънешн файл в който да си сменява снимката и линка ... става за малко повече от 10 лв :)

Замисли се дали всеки ден ти е уплатнен с по 30 мин по 10 лв ... и разбира се, че всеки си плаща за професионализма и за това което знаеш. Никой да не учи нищо, ако за това няма да му се плаща .... Непрофесионално е да се подбиват цени, ще го разбереш и ти някой ден ...

Това че работиш с ЦС5 не дава въобще правилен отговор на "няма да ми висят обектите в мейнтаймлайн-а и няма да ми накъсва анимацията" ... не знам ти до колко знаеш А.С.
ама ще ми е интересно да видя кой ще вземе 50 лв :)

Аз заставам зад KALOS с цена поне 20-30 лв

От: Колко ще струва изработката

stoineff, не искам да те обидя но наистина искам качествена работа! Не мога да рискувам да я възложа на теб и ако не ми хареса....

Все пак от 10 до 20 и няколко разликата не е извънземна.

Писали са ми на лс с оферта за 20 лв., мисля, че човека е серизоен и ще се справи. Ако не, ще пиша тук отново.

Благодаря на всички.

... Второ всеки ли ще ти плаща времето за което си го научил.
Велика, невероятна, рядко проникновена МИСЛА изказа!

Не учи нищо, кефи се на про уменията си, придобити във вебтурист.бг (или къфто му е там адреза), и на дръпнатия от Замунда Флаш 5.
И бачкай за 2 лв/час в следващите 15 години, па що не и до пенция...

Горе