Аз пък не мога да разбера какво й се бъркат разни трети лица в темата на момичето.
Тук се предполага да пишат продаващият, купуващите и заинтерсованите да купят. Някакви кифладжии от не знам си къде решили да дават акъли дали може или не може, дали имало смисъл или нямало. Особено пък единия, който първо хайджаква темата и подбива цената, и после като са го изшибали от въпросния форум като парцал( може би някой те е репортнал именно защопто моралният ти компас сочи доста на юг, но ти за това не си се замислял, предполагам), дошъл да прави мръсно на другарчето.
Докато такива неща продължават да се позволяват по темите на хората - пазара ще си остане както предприемачески, така и кифладжийски.
Ако на някой услутата не му харесваше - все щеше да е писал до сега. Или пък да е направил по-възпитаното нещо и да си е поискал рефунд на лично или през PayPal. Но вие кифладжиите сигурно и за колегиалност не сте чували.
Не съм се възползвал до сега от услугата на момичето, нито пък я познавам лично или онлайн, обаче е повече от досадно когато свободата на словото дава възможност на селяндури да се месят където не им е работата и да се чувстват горди от това.
Успех с услугата!
Не им се давай на тези селяци.