fast_and_the_curious Well-Known Member Рейтинг - 0% 0 0 0 20 Септември 2020 #1 Търся коментари в bg-mamma - вие избирате темата в която да публикувате и текста, който да пише, аз само ще дам контекст.
Търся коментари в bg-mamma - вие избирате темата в която да публикувате и текста, който да пише, аз само ще дам контекст.
hap23 Active Member Рейтинг - 0% 0 0 0 11 Юни 2021 #8 Дайте повече инфо, може и на ЛС. Имам профил повече от 10 год.
Green Bars Well-Known Member Рейтинг - 100% 21 0 0 11 Юни 2021 #10 Не знам там какъв е критерият, то и аз имам стар профил на повече от 10 години, но съм с малко постове, нямам навика да кисна там и да пиша по темите
Не знам там какъв е критерият, то и аз имам стар профил на повече от 10 години, но съм с малко постове, нямам навика да кисна там и да пиша по темите
ani_valentinova Member Рейтинг - 100% 7 0 0 21 Юли 2021 #11 Здравейте! Аз също имам профил на няколко години, но със съвсем малко публикации. Но имам опит в писането на коментари. Ако на някой все още му е нужен човек - насреща съм.
Здравейте! Аз също имам профил на няколко години, но със съвсем малко публикации. Но имам опит в писането на коментари. Ако на някой все още му е нужен човек - насреща съм.
Александра Христова Active Member Рейтинг - 0% 0 6 0 22 Юли 2021 #13 Имам един профил в бг мама ,.блокиран е самата бг мама. Ако върши работа.