От: Коментирай Колегата
@Krumov
1. Джурни му едно 1.5.4 на това, ще излезне до седмица-две.
2. Много е претрупано според мен... много неща се търкалят, много информация ненужна на продуктовата страница. Лудница.
3. Много фенове, много нещо в тоя фейсбук. Свали го долу във футъра тоя модул.
4. Говорейки за футър - къде ти е футъра?
5. Ако ще го ползваш Reinsurace модула джурни му некви по-изчистени слогани. "ПРЕГЛЕД НА ПРОДУКТА ПРЕДИ ЗАПЛАЩАНЕ" на 4 реда... нещо... Аз бих го махнал.
6. Аз много се замислям дари да не махна Categories и на негово място да ползвам Layered navigation - клиента drill-ва до категорията, която го интересува от top horizontal menu и от там "върти и суче" с филтрите. Малко е бъгав тоя layered navigation, че е изваден със свои индекси, а не ползва актуалните наличности, но... става.
7. Качи горе някъде във футъра тоя телефон за контакти с по-едри буквички и дай 100 лв. на някой пич от форума за едно КАСАПСКО лого (няма да ти навреди, после ще си го слаташ във фб, навсякъде..) !
8. Не щЪ да се регвам, да поръчвам, но ако си включил 1 step checkout-а - евала! Ако не си - направи го...
9. На dev сайта си бях махнал дясната колонка и с малко ровене по css-а се прави 2 column design - доста изчистено става. Порови из форума им, има теми кое къде да се барне. Мисля, че 3те колонки за онлайн магазини умреха преди 2-3 години...
Поздрави!