От: Конкуренция на EasyTrader
ся, пичове и мен не ме кефи това 2 стотинки на клик ама не мога да го нарека обирджийство.. в смисъл имам избор да не ползвам техните услуги, никой не ме кара, за това ми е интересно дали скоро няма да имам повече избор - дали някакви техни конкуренти се задават на хоризонта.
NeoGen доколкото знам са само кликове нали?
- уеб сайтове със статут “трафик сайт” ще разполагат с т.н. “универсални ротатори”, в които ще бъдат включвани програми и банери, по преценка на админстраторите на EasyTrader. Универсалните ротатори ще ви осигурят незабавен достъп до рекламни кодове на EasyTrader, без да е нужно да се кандидатирате;
Това е нещо като, както тези които са се занимавали с чуждестранни платформи познават като creative-и. Рекламодателя дава банери и линкове и ти казва какво ти е позволено да правиш и какво не.
Нещо ей такова търся и чакам, защото мисля, че мога да правя повече пари с някои от сайтовете си по този начин в сравнение с PPC, обаче тези 0.02 стотинки.. ами няма да стане на този етап, не съм достатъчно гладен все още.
Та както и да е май исках да кажа, че няма място за сравнение между двете тъй като НеоГен е PPC докато EasyTrader е Pay Per Sale и Lead или нещо такова обаче всъщност повечето им рекламодатели са PPC... и всъщност има място за сравнение.
А това за 10-то стотинки - звучи много добре, трябва да видя, обаче, нали, сигурен съм, че това е само за някои ниши, не си представям да дават минимум 10ст за всеки клик. Ако съм в грешка веднага се мятам на НеоГен-а, естествено.