Конкурс за дизайн

bgkulinar

Well-Known Member
Пуснал съм аналогична тема в уебмастъра, но понеже знам, че не всички пишат там, пускам и тук.

Въпросът ми е към дизайнерите - каква би била справедлива цена за награда за изработка на дизайн на технологичен блог (WP платформа)? Става дума САМО за дизайн (картинка). Ако може да кажете и време за конкурса - време в което да се направи дизайна.

Имайте предвид, че става дума за конкурс, не за поръчка!

Хора, които не се занимават с дизайн, предпочитам да не отговарят, но не мога да им забраня да пишат - демокрация е :).
 
От: Конкурс за дизайн

Според мене зависи от мащаба на конкурса, зависи от това кой ще участва .. Понеже ако ще участват професионалисти наградата трябва да е доста голяма.. А като време според мене 2 месеца може и да са достатъчни за да се разчуе и да се направи всичко..
 
От: Конкурс за дизайн

Предполагам между 250-350 лв може да стане ...

Като време 1 месец е идеално време да се измисли нещо уникално
 
От: Конкурс за дизайн

Най-вече, за да изглежда сериозно и да се захванат професионалисти в бранша, трябва наградата да е мотивираща. Защото все пак те ще отделят време, за да направят дизайн без да имат гаранция, че точно те ще спечелят.

Из мислите на фриленсъра:
1 вариант: "- А конкурс! Ъ 150лв. Няма смисъл да отделям седмица да мисля варианти. Я изберат някой от моите предложения, я не!" Дум Х-а.
2 вариант "- А конкурс! Ооо 300-400. 400лв са си 400лв. Хем опит хем, ако взема парата ще има за забавление." Дум в букмарка!

Срока 1-2м като вариант е добре. Хем да се разчуе, хем да има време, за да измислят нещо добро участниците.
 
От: Конкурс за дизайн

Зависи къде ще постваш конкурса и каква категория фрийлансъри искаш да заинтригуваш.

Ако е в някой от двата форума, нещо символично сигурно ще свърши работа - уебтуристи с лопата да ринеш. 50-100 лв стигат.
Ако искаш нещо повече, може да ползваш 99designs.com за примерен таван и да речем може да предложиш 1/2 (кат за българи) - някви 300-400 лв примерно както споменаха по-горе.
 

Горе