Websolut Well-Known Member Рейтинг - 100% 56 0 0 18 Август 2015 #21 От: Конкурс за изработка на ЛОГО Какво стана с този конкурс? В крайна сметка има ли победител?
Ophelis Member Рейтинг - 0% 0 0 0 18 Август 2015 #22 От: Конкурс за изработка на ЛОГО Websolut каза: Какво стана с този конкурс? В крайна сметка има ли победител? Увеличете... Аз поне не съм чул, а изпратих и по мейл Всъщност и на мейла нямах обратна връзка, което не е много обнадеждаващо
От: Конкурс за изработка на ЛОГО Websolut каза: Какво стана с този конкурс? В крайна сметка има ли победител? Увеличете... Аз поне не съм чул, а изпратих и по мейл Всъщност и на мейла нямах обратна връзка, което не е много обнадеждаващо
Websolut Well-Known Member Рейтинг - 100% 56 0 0 24 Август 2015 #23 От: Конкурс за изработка на ЛОГО Това е първия злополучен конкурс след новите правила, явно автора на темата въпреки, че е стар потребител, не се чувства длъжен да си погледне дори пощата.
От: Конкурс за изработка на ЛОГО Това е първия злополучен конкурс след новите правила, явно автора на темата въпреки, че е стар потребител, не се чувства длъжен да си погледне дори пощата.
CM-Design Member Рейтинг - 100% 1 0 0 24 Август 2015 #24 От: Конкурс за изработка на ЛОГО Поредният балък
Websolut Well-Known Member Рейтинг - 100% 56 0 0 24 Август 2015 #25 От: Конкурс за изработка на ЛОГО 10 човека да работят за теб и ти на края едно благодаря да не кажеш:mrgreen: Блинки и Кул да се само сезират.
От: Конкурс за изработка на ЛОГО 10 човека да работят за теб и ти на края едно благодаря да не кажеш:mrgreen: Блинки и Кул да се само сезират.
Blinky Owner Рейтинг - 100% 27 0 0 25 Август 2015 #26 Моля споделете победител, защото ще се води нарушаване на правиката. Мерси.