Здравейте колеги,
предлагам на вашето внимание поредния конкурс за изработка на лого, като този път възнаграждението предложено от мен е 50 лева. Логото е за този сайт: цък
Размери на логото: широчина: 240px височина: без изисквания
Цветове: без изисквания
Формат на логото: .png (с прозрачен фон), .jpg/.jpeg и .psd
Позиция на логото: В горния ляв ъгъл на сайта, в ляво от банера
Слоган: "Те са при нас" ( По ваш избор можете да включите или не слогана на сайта в изработеното от вас лого)
Допълнителни изисквания: изработване на иконка за браузъра
Бонус: Ако победителя в конкурса предложи лого, което да ме грабне, той/тя ще получи възможността за малка реклама в нашия сайт. Тази реклама ще се осъществи под формата на надпис във футъра на сайта "Лого от "Линк към вашето портфолио" (Ако имате такова)
Начин на плащане: банков превод/epay (след приключване на конкурса)
Край на конкурса: 27.08 12:00
Запазвам си правото да прекратя конкурса предварително при достатъчно атрактивно предложение или да не обявя победител при липсата на подходящо предложение!!!
предлагам на вашето внимание поредния конкурс за изработка на лого, като този път възнаграждението предложено от мен е 50 лева. Логото е за този сайт: цък
Размери на логото: широчина: 240px височина: без изисквания
Цветове: без изисквания
Формат на логото: .png (с прозрачен фон), .jpg/.jpeg и .psd
Позиция на логото: В горния ляв ъгъл на сайта, в ляво от банера
Слоган: "Те са при нас" ( По ваш избор можете да включите или не слогана на сайта в изработеното от вас лого)
Допълнителни изисквания: изработване на иконка за браузъра
Бонус: Ако победителя в конкурса предложи лого, което да ме грабне, той/тя ще получи възможността за малка реклама в нашия сайт. Тази реклама ще се осъществи под формата на надпис във футъра на сайта "Лого от "Линк към вашето портфолио" (Ако имате такова)
Начин на плащане: банков превод/epay (след приключване на конкурса)
Край на конкурса: 27.08 12:00
Запазвам си правото да прекратя конкурса предварително при достатъчно атрактивно предложение или да не обявя победител при липсата на подходящо предложение!!!
Последно редактирано: