Аз му дадох червеното, защото логото му прилича на рисувано от 2 годишно на пейнт. Имам един такъв познат като вас, който обикаля и кандидатства за работа, от която нищо не разбира. Да, има смелостта....но тя му стига евентуално само да стане за смях.Въпросния BogoJlea се натъжи от истината написата от augus7 и му прасна червено с коментар да се научи да поема критика, критака бе понесена, не си ти човека който определя правилата в този конкурс и мнението ти тук не е нищо повече от тъп(с извинение) спам и хейт, това е тъпата истина и теб те боли от това нещо, че си един хейтър който дори няма смелостта да учавства.
ДА не сме професионалисти, ДА логотата ни не са кой знае какво, НО имаме смелостта да учавстваме без да ни е срам и уважаваме и другите участници в конкурса и не хейтваме, разбра ли пич?
Това че ти можеш само да хейтиш и да се криеш в мишата си дупчица и да трепериш от страх си е лично твой проблем, не ни занимавай с личните си комплекси, а ни остави да направим едно чисто и коректно състезание, ако ще има правила нека АВТОРА на темата да ги въведе, ТИ в тази тема не си нищо повече от хейтър.
Праскам ти червеното без изобщо да ми дреме, заслужи си го!!!
@nortant
Правилно съжаляваш Лично аз ти препоръчвам да се насочиш към равитие в рекламната индустрия
Успех на всички и скоро ще има още някое предложение от мен
А и поздрави за codefuture... Правилно каза всичко
Успокойте се колеги, няма нужда от караници, всеки сам решава с какво да участва. Неопитните с времето ще се научат от по-опитните, всеки е тръгнал от някъде
Една лека корекция към поста на augus7: Photoshop може да се използва за редакция както на растерни, така и на векторни графики. Аз лично винаги го използвам при изработката на лога, уеб дизайни и векторни илюстрации. Много хора биха препоръчали Illustrator за това, но аз лично го намирам по-неудобен за работа, предимството му идва когато се рисува нещо с таблет (единствения случай, в който го използвам), понеже там всичко, дори рисуването с "четки" е на базата на векторни графики.