bgdesigner Member Рейтинг - 0% 0 0 0 9 Декември 2013 #61 От: Конкурс за изработка на фирмено лого Разбра ли се кой печели ?
S Saphire Active Member Рейтинг - 100% 4 0 0 9 Декември 2013 #62 От: Конкурс за изработка на фирмено лого Същия въпрос имам и аз? Моля ако някой от колегите е избран и са се свързали с него да се похвали
От: Конкурс за изработка на фирмено лого Същия въпрос имам и аз? Моля ако някой от колегите е избран и са се свързали с него да се похвали
stuklen Well-Known Member Рейтинг - 100% 16 0 0 10 Декември 2013 #63 От: Конкурс за изработка на фирмено лого Все още няма обявен победител. Има още малко време. Чакам клиента да вземе решение. Победителя ще бъде споменат в темата, както и избрания знак.
От: Конкурс за изработка на фирмено лого Все още няма обявен победител. Има още малко време. Чакам клиента да вземе решение. Победителя ще бъде споменат в темата, както и избрания знак.
stuklen Well-Known Member Рейтинг - 100% 16 0 0 12 Декември 2013 #64 От: Конкурс за изработка на фирмено лого Ето го и победителя fifi Ще се свържем на ЛС за следващи действия. fifi каза: И аз да се отчета. Увеличете... Благодаря на всички за участието. Надявам се да има повече удовлетворени от колкото разочаровани от проведения конкурс!
От: Конкурс за изработка на фирмено лого Ето го и победителя fifi Ще се свържем на ЛС за следващи действия. fifi каза: И аз да се отчета. Увеличете... Благодаря на всички за участието. Надявам се да има повече удовлетворени от колкото разочаровани от проведения конкурс!
bgdesigner Member Рейтинг - 0% 0 0 0 12 Декември 2013 #65 От: Конкурс за изработка на фирмено лого Поздравления
S Saphire Active Member Рейтинг - 100% 4 0 0 12 Декември 2013 #66 От: Конкурс за изработка на фирмено лого Поздравления Fifi
DreamDevise Well-Known Member Рейтинг - 100% 16 0 0 12 Декември 2013 #67 От: Конкурс за изработка на фирмено лого Поздравления, за победителя и автора на конкурса.
fifi Well-Known Member Рейтинг - 100% 26 0 0 12 Декември 2013 #68 От: Конкурс за изработка на фирмено лого Благодаря. За първи път печеля конкурс за изработка на лого.
От: Конкурс за изработка на фирмено лого Благодаря. За първи път печеля конкурс за изработка на лого.
M mihaylova New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 12 Декември 2013 #69 От: Конкурс за изработка на фирмено лого fifi каза: Благодаря. За първи път печеля конкурс за изработка на лого. Увеличете... Честито и да ти върви все така!
От: Конкурс за изработка на фирмено лого fifi каза: Благодаря. За първи път печеля конкурс за изработка на лого. Увеличете... Честито и да ти върви все така!
Websolut Well-Known Member Рейтинг - 100% 56 0 0 12 Декември 2013 #70 От: Конкурс за изработка на фирмено лого Честито :beer:
D daneva78 New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 13 Декември 2013 #71 От: Конкурс за изработка на фирмено лого Честито и от мен!
S stefix New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 13 Декември 2013 #72 От: Конкурс за изработка на фирмено лого Честито на победителя и още много успехи. Мен лично ме грабна още в самото начало.:clap:
От: Конкурс за изработка на фирмено лого Честито на победителя и още много успехи. Мен лично ме грабна още в самото начало.:clap:
frukt0 Active Member Рейтинг - 88.2% 15 2 0 14 Декември 2013 #73 От: Конкурс за изработка на фирмено лого Брех, наистина доста интересни предложения имаше. Честито на победителя, наистина добре ти се е получило.
От: Конкурс за изработка на фирмено лого Брех, наистина доста интересни предложения имаше. Честито на победителя, наистина добре ти се е получило.