Честито ! Наистина стилно предложение. Поздравления и за организатора - добре структуриран конкурс, точно задание, награда .. всичко 6 !
И малко офтопик:
Понеже гледам, че в повечето конкурси някакви неизвестни личности изразяват мнение кое било хубаво, кой им бил фаворите и тн. За какъв чеп го пишете това ?!?! Нито логото е за вас, нито вие плащате .. Какви се явявате в случая ??? На база на какво определяте кое струва и кое не ? Като толкова харесвате някое предложение, дайте една ряпа или мотивирайте участника на лично .. дайте му насоки, идеи, квото щете .. Не мисля, че организаторът е сляп и не може да прецени кое ще му свърши работа .. Не нападам никой, имаше коментар и за моето предложение .. просто се получава предложение и под него 3-4 коментара с предпочитанията на тоя и оня, които и 1 конкурс не са пускали сигурно .. Та той организаторът не е изразил толкова впечатления ...
В тоя ред на мисли ми идва една идея към админите (ако е възможно въобще) : Не знам дали има плъгини или адони, но както може да се пуска анкета, така да се пуска и конкурс .. като единствено организатора да може да коментира (дава насоки/критики), а участниците само да прикачват предложенията.
Честито пак и лека вечер
ПП: Сорка, че омазвам темата .. гледах да свърши конкурса, за да не размивам предложенията.