Сега, ще ви напиша нещо сериозно.
Ако изобщо темата е сериозна.
Четете добре!
След, като сте картинг клуб, сте поне няколко човека. Съберете по 10-20 лв. да покриете наградния фонд.
Предложенията са наистина ужасни и нескопосани.
Така, че ако темата е сериозна е най-резонно срокът да бъде удължен. Няма какво да ми се сърдите. Или са изкуствено генерарани или не стават за нищо.
Можете да си купите от някой сайт за някой долар, но ще го ползват още хикс на брой клубове, като това на нонейм. Абе нонейм, нещо още по стандартно не успя ли да намериш?
Тъй, че вие си решете дали искате нещо уникално и ваше.
И въобще си решете за какво ще го ползвате. Защото така поне на хората, ще им стане ясно какъв тип да е логото.
Ако е така, ще се включа с наистина нещо интересно, когато го оцветя. Сега нямам време. И въобще ще се включат и други.
И въобще това за логото е дълга тема. Аз правя разлика между емблема и лого. За картинг клуб на мен ми се вързва повече тип емблема.
И въобще както имаме запетайката на найки, така имаме и рисунката на KFC и т.н. И двете са запомнящи се.
Ако аз си правя лого, ще искам да се различава с нещо. Но пък и да е логично. И трябва да има цвят и заряд. Нали все пак става въпрос за състезания с картинг колички. Ако искате може да си сложите кон, все тая. Ма се съмнявам че някой тук може да нарисува кон. Аз поне не мога.
Затова моето предложение, ако изобщо ви го пусна ще е с картинг количка.