От: Конкурс за лого - 40 лв.
Това което правя е, че пиша сайта на тази ф-ма и ми бе необходимо лого , мисля ,че това беше ясно или греша ?
Пиша го за малко пари , част от които искам да дам на човек които се занимава с дизайн , защото вярвам, че всеки трябва да разбира от нещо и да го върши , така всички ще имаме пари , а не типичното аз мога всичко.
Конкурс е за да има повече предложения, а ако бях звъннал на 5 ф-ми и им искам лого и ми ги пращат на мейла, това какво е ? На никои не подценявам труда, но пак казвам , темата трябваше да е празна, ако е ниска цената, а не 4 страници.
Това което правя е, че пиша сайта на тази ф-ма и ми бе необходимо лого , мисля ,че това беше ясно или греша ?
Пиша го за малко пари , част от които искам да дам на човек които се занимава с дизайн , защото вярвам, че всеки трябва да разбира от нещо и да го върши , така всички ще имаме пари , а не типичното аз мога всичко.
Конкурс е за да има повече предложения, а ако бях звъннал на 5 ф-ми и им искам лого и ми ги пращат на мейла, това какво е ? На никои не подценявам труда, но пак казвам , темата трябваше да е празна, ако е ниска цената, а не 4 страници.
За последно пиша в настоящата тема ksp никой не се подиграва с вас конкретно. Според мен се опитвате да вземете поръчка за изработка на фирмен знак от фирма и да предложите свое заплащане на дизайнерите във форума.
Цитирам "Въпреки ниската цена искам клиента да получи нещо уникално като лого затова пуснах темата , иначе все щях да намеря някой темплейт на лого за без пари, нали ?" Другата тема е за човек, който всички познават и наистина парите са малко, но всеки си преценява в крайна сметка. Тук обаче сме свидетели на клон тоест някой ви е питал за услугата и вие сте се заели да я свършите пускайки този конкурс тук. За вас това е редно така ли?
Дори и да има предложен бюджет от компанията вие сте преценили, че можете да пуснете конкурс тук и да получите идеи и предложения на ниска цена предлагайки ги на фирмата поръчител. Била съм свидетел на много такива услуги.