dimitkoster
Active Member
Здравейте Колеги, искам да обявява конкурс за лого. Тъй като тук видях много страхотни предложения съм сигурен, че ще намеря това което търся тук.
Ето и какви са условията:
Логото е за сайта www.tachotachev.com
Услугата, която се предлага е шофьорски курсове
Цветовете на логото да отговарят на темата на сайта. Представям си го като стилизиран автомобил и под него името на сайта, но ако има и по-оригинални идеи ще ги приема.
Основно логото ще се използва за сайта и за FB страницата, но е възможно да се използва и за принт материали.
Срокът за изпращане на предложения ще бъде до 15.04.2013, ако няма достатъчно предложения или такива, които да ми харесат много ще го удължа до 20.04.2013.
Бюджетът, с който разполагам е 50 лв.
Ако имате допълнителни въпроси можете да ги задавате тук в темата.
Успех на всички, които ще се включат
Ето и какви са условията:
Логото е за сайта www.tachotachev.com
Услугата, която се предлага е шофьорски курсове
Цветовете на логото да отговарят на темата на сайта. Представям си го като стилизиран автомобил и под него името на сайта, но ако има и по-оригинални идеи ще ги приема.
Основно логото ще се използва за сайта и за FB страницата, но е възможно да се използва и за принт материали.
Срокът за изпращане на предложения ще бъде до 15.04.2013, ако няма достатъчно предложения или такива, които да ми харесат много ще го удължа до 20.04.2013.
Бюджетът, с който разполагам е 50 лв.
Ако имате допълнителни въпроси можете да ги задавате тук в темата.
Успех на всички, които ще се включат