Ами то имаше 2 3 предни тарикатски конкурса с подобни условия и авторите на конкурсите не получиха наказания и така стана масова практика... Няма какво да се сърдите на създателя на конкурса. Разбира се като види че хляба в магазин А струва 1лв няма да отиде в магазин Б където същия е 2лв. проста логика. Трябва да се сложат правила в тия конкурси. Спрете гаврата с дизайнерите. Моля администратори и модератори най-накрая да се позадействат малко . Уважавам много форума. Може би ако го нямаше този форум щях да съм тръгнал по друг път и въобще можеше да не съм в дизайнерската "индустрия". Както и да е. Преди време си спомням конкурсите нямаха подобни завършващи изречения.
Аз в конкурси не участвам но има доста дизайнери които участват и само ще отбележа за завършек че когато един дизайнер прави лого и знае че наградата е сигурна, той работи по-добре и нещата се получават съответно по-добре. Това е много важно за един дизайнер който навлиза в тази сфера.
Пак ще кажа успех на човека пуснал конкурса. А модераторите малко да позатегнат нещата
Точно и кратко :wink:Не, че не съм съгласен с казаното от колегите, в момента дори уча маркетинг и все повече се убеждавам в това, от какво голямо значение е фирмената визия, но...
Осъзнавате, че това не е лого за фирма, не е голям проект с пълно брандиране, където тази сума наистина би била смешна, а е просто по-скоро картинка за продукт, която ще се появи в сайт и най-много някоя е-книга.
Не, че не съм съгласен с казаното от колегите, в момента дори уча маркетинг и все повече се убеждавам в това, от какво голямо значение е фирмената визия, но...
Осъзнавате, че това не е лого за фирма, не е голям проект с пълно брандиране, където тази сума наистина би била смешна, а е просто по-скоро картинка за продукт, която ще се появи в сайт и най-много някоя е-книга.
Не, че не съм съгласен с казаното от колегите, в момента дори уча маркетинг и все повече се убеждавам в това, от какво голямо значение е фирмената визия, но...
Осъзнавате ли, че това не е лого за фирма, не е голям проект с пълно брандиране, където тази сума наистина би била смешна, а е просто по-скоро картинка за продукт, която ще се появи в сайт и най-много някоя е-книга?
Едно 'неангажиращо' мнение и от мен: Понякога тези които избират победител в тези конкурси, да им се начудиш как го правят, по-какъв критерий избират. Истината е някъде там...
Същото е с колите, аз харесвам Мерцедес ти БМВ к'во прайм ?