Не те разбрах. Логото е картинка, която може да се преозразмерява. Логото често е обвързано с останалата част от хедъра, както и с респонзив представянето на различни устройства. Ориентацията може да е лендскейп, портрет или квадрат (особено за кръгли лога). Ако имаше ограничение в размера, може би трябваше да се спменат в началото. В случая съм се стрмеил да е квадрат, за да няма значение ориентацията.Само еди съвет колега, прави ги така, че да могат да се слагат на сайта все пак е лого за сайт и си представи как ще стои там според мен няма да можеш да го побереш, сори за отклонението.
Не те разбрах. Логото е картинка, която може да се преозразмерява. Логото често е обвързано с останалата част от хедъра, както и с респонзив представянето на различни устройства. Ориентацията може да е лендскейп, портрет или квадрат (особено за кръгли лога). Ако имаше ограничение в размера, може би трябваше да се спменат в началото. В случая съм се стрмеил да е квадрат, за да няма значение ориентацията.
Благодаря, ще го имам предвид. Видях, че мястото на сайта наистина не позволява вертикално или квадратно лого. Определено не седи добре.Така говориш все едно си дизайнер на Microsoft . Колегата искаше да каже че няма да се чете добре на сайт... Да сложим средния размер за височина 100px за позиция на лого в сайт, твоето лого би изглеждало така: http://store.picbg.net/pubpic/1F/10/e80322aa232a1f10.png
Може вие да нямате проблем с очите и да си виждате перфектно, но мислете и за останалите . Както каза колегата, поставете надписа и в страни (ако това е възможно) за да стане по видно в подобни малки размери.
Браво! Влезе и ни оставяш без думи! Как успя да прикачиш картинка??? Ние тук от амен година не можем ти с първия си поста успя