Не точно, че съм разбирач, изобщо даже не съм. Ако трябва да бъда честен, не мога да си сменя цветовете на едно лого, по някой път дори и не мога да го оразмеря точно
Основно, което явно не схвана, беше трохичката
Тази същата робска трохичка заради която всеки реве, че тук пари нямало. Е пари има - ама има и роби, а робите пари не изкарват - те преживяват. Точно заради това ми беше и горно предложение
За мен цялата тази история с интернет бизнеса/"интернет предприемачеството"/сайтовете и т.н. си беше просто хоби до преди няколко години, а и все още е, но съм тотално разочарован от хората които едва ли не си подават дупето, само за да изкарат пари за 3 кутии цигари.
Ще ме прощаваш, ама като познаваш хора които за 50 лева ще ти направят логото, защо не предложи същата цена за да видиш каква е конкуренцията, какви звезди има на небосклона - ще ти го кажа в прав текст - защото гледаш да минеш по тънката лайсна. Не, че има нещо лошо, дори напротив. Никой не е забогатял като е разхищавал, ама вече почнахте да прекалявате.
Разбирам си аз от няколко неща и не се гордея кой знае колко много с това, защото знам, че има много хора които разбират много повече от мен в дадена област, ама да работя за такива трохички - е няма да стане. Крайно време е и на останалите люде да им светне една лампичка над главата. След като искате нормални заплати - ами искайте си ги, а не само да ревете по форумите каква била минималната заплата и какви данъци какви щуротии налагала държавата. Държавата не ви определя пазарната стойност на вашият труд - определяте я вие.
Ама хайде да не ти разводнявам повече темата, ще ти спестя останалото от това което имам да казвам, но още веднъж цитираш ли ме по начина по-който го направи по-горе ще си кажа всичко което си мисля за бизнесмените като теб, а и за работниците които се навиват да работят за такива като теб
Без лоши чувства,
Красен