Конкурс за LOGO за магазин за дрехи - ТИ СИ ЧОВЕКЪТ!
Здравейте,
Не съм правил нищо полезно в последно време във форума и за това реших да направя едно конкурсче за ЛОГО.
Логото е за магазина за дрехи и ще се казва MoniWear.com
Няма точно задание, просто да е добро и готино. Ще се гради бранд, трябва да е запомнящ се!
Може някъде да има заиграване с MW.
Логото ще стои на всички ДРЕХИ на ръкавите и на етикетите.
На тениските ще е на ръкавите
На блузите ще стои зад врата
Ще седи и отвътре
Там където е червеното, ще се ПЕЧАТА директно върху ръкава. За това трябва да е представително и готино.
Знаете как разсъждават днешно време потребителите и трябва да им се наложи бранда, трябва да е четливо и разбираемо.
Може да включите и .com(не е задължително!)
Логото трябва да е АВТОРСКО
Награда: 100 лева
Конкурса е до 13.07.2016 година
(Като си запазвам правото да избера най-доброто лого предсрочно и да приключа конкурса)
(Запазвам правото си и да удължа конкурса с максимум до 3 дни, ако не харесам лого, нещо, което никога не ми се е случвало тук в този форум, все пак тук са едни от най-добрите дизайнери, които съм виждал!)
Запознат съм с условията за конкурсите.
Успех!
Поздрави,
Симеон
Здравейте,
Не съм правил нищо полезно в последно време във форума и за това реших да направя едно конкурсче за ЛОГО.
Логото е за магазина за дрехи и ще се казва MoniWear.com
Няма точно задание, просто да е добро и готино. Ще се гради бранд, трябва да е запомнящ се!
Може някъде да има заиграване с MW.
Логото ще стои на всички ДРЕХИ на ръкавите и на етикетите.
На тениските ще е на ръкавите
На блузите ще стои зад врата
Ще седи и отвътре
Там където е червеното, ще се ПЕЧАТА директно върху ръкава. За това трябва да е представително и готино.
Знаете как разсъждават днешно време потребителите и трябва да им се наложи бранда, трябва да е четливо и разбираемо.
Може да включите и .com(не е задължително!)
Логото трябва да е АВТОРСКО
Награда: 100 лева
Конкурса е до 13.07.2016 година
(Като си запазвам правото да избера най-доброто лого предсрочно и да приключа конкурса)
(Запазвам правото си и да удължа конкурса с максимум до 3 дни, ако не харесам лого, нещо, което никога не ми се е случвало тук в този форум, все пак тук са едни от най-добрите дизайнери, които съм виждал!)
Запознат съм с условията за конкурсите.
Успех!
Поздрави,
Симеон
Последно редактирано: