От: От: Конкурс лого за Izdirva.BG !!!
Съгласен съм. Лично на мен ми омръзна да чета безсмислените словесни карамболи на няколко човека. Нямам нищо против тях, обаче всяка по-интересна тема бива оаквана до безобразие със зверски спам. Отделно, мисля че е работа на админите да заложат структура по която да се пуска обява за лого и ако не се спазва от пускащия - в кофата. Така ще се избегнат такива недоразумения (абе май имаше нещо подобно?!).Изключително непрофесионално отношение и от двете страни... Подобни теми са срам за форума. Ако бях на мястото на автора на конкурса, и аз не бих дал толкова пари за подобно лого. Просто нямаше лого което да кажа Е ТВА Е! Но пък и ако се поставя на мястото на дизайнер, ще искам възнаграждение за труда ми. И тук идва грешката на Горския, трябваше накрая да напишеш че ако не ти хареса лого не плащаш. Не си предложил 50лв. за да нямаш право на това условие. Форума е рисков за такива предложения и без добавяне на последното условие си е самоубийство. 99% от дизайнери участващи в конкурси са непрофесионалисти и се учат в момента. Има 2 3 дизайнера които участват, и ако те не ти предложат качество... Но незнам, оправяйте се. Модераторите администраторите не ги знам къде са. И какво е това жури? Ако искаш да получиш оценка за даден дизайн, можеш единствено да я получиш от безпрестрастен дизайнер. Това е все едно в Мастършеф журито и хората които оценяват храната да са бат Цеко и бат Жоро дето ядат квото им падне...
СРАМ ЗА ФОРУМА!