Туй как си го представяш на визитка?
Айде на сайта ще загреят какво значи, ама на виизитка?
Повтарям за стотен път нито едно от тях не си заслужава парите. Тоя последния юнак се дзверил половин час в компа и ми изкарал някакво подобие на масонската ложа с окото отгоре и претендира за хонорар от 100 евракис...алоууууу кукуруку!!! Дайте едно бе мухльовци, дайте ЕДНО !!!!!! Не да ме оцветявате и да ми викате циганин, защото вие приличате на цигани с просията си. Кажете ЕДНО предложение - uno, one ! Айде мишлета излезте от дупките си и застанете с името си и авторитета зад избора си, айде чакам ви.
Само да попитам след като ме осрахте доволно и мен и сайта госпожа Николова дали ще е съгласна да ползвам логото й? И да направи нужните промени естествено, за да си нямам най-малкото странни обаждания от Резон Медия или пък тъпите въпроси от рода абе тва нещо на мобиле-то ли е?
http://izdirva.bg/Измамник!-287
Това за колегата от форума Стойнеф ли се отнася? Защото ако е така... Нямам думи просто. После очакваш коректно поведение спрямо теб. С какво точно е измямил, че нещо не разбрах?
Да аз съм Тая ми е една от най - готините снимки. Ще го приема с усмивка това, че не съм злобар. .
Да аз съм Тая ми е една от най - готините снимки. Ще го приема с усмивка това, че не съм злобар. .