Удараш 2 ракии взимаш баданарката с две резки движения минаваш два диагонала праскаш един надпис и си готов.
Няма начин да харесаш нещо като не знаеш какво точно искаш, както казват колегите без бриф никой оважаващ себе си дизайнер няма и да го погледне, много ми е интересно какво лого ще прасне на края, предполагам, че ще си остави това.
Мойте съм ги правил по горепосочения метод с баданарката и затова ги и оттеглих[emoji12]Язе съм квалифициран оценител на красиви женски форми и си имам основни понятия за дизайн и си избрах някои и едно твое, ама нямаше отзвук за гласуване и си подадох устафката
Уферо признай си, че с горския си пиете ракията заедно
Нема начин да имате общо нали ти си у Казанлък, а горския е до зеленчуковата борса у Дружба до колкото разбрах поне по адресна регистрация на фирмата.
Аз лично няма за какво да се извинявам и на мен няма кой да се извинява, аз съм доволен, че се взеха някакви мерки и конкурсите ще са само гарантирани, е дано не уплаши това някой хора, но така е по-добре според мен.
Мойте съм ги правил по горепосочения метод с баданарката и затова ги и оттеглих[emoji12]
Това е абсурдно, имаше яки предложения. На каква база ги определяш за смешни?
Тврябваше 2 ръце да удариш с баданарката, че стои бледоМойте съм ги правил по горепосочения метод с баданарката и затова ги и оттеглих[emoji12]
Ааа като ви казвах чи трява поголям замах на баданарката вий майтап ви са струваТврябваше 2 ръце да удариш с баданарката, че стои бледо
Така и не разбрахме каква ви е представата за хубаво лого, ултра яко лого.
По изчистено ли, по шарено ли или с много детайли. Логото на Найк, как го намирате? - може би като просто една запетайка и не струва 200 кинта или го намирате за хубаво.
Колкото до конкурсите мисля, че основните правила трябва да са:
- конкурсите да са точен краен срок
- да се забрани спама и хейта в темата ( само автора да дава насоки)
- гарантирането на награда не знам как ще стане без някакъв посредник
Пусни си конкурс за лого и тогава може да покажеш добри проктики, ама сега... ако и не си участвал за това лого,,, просто нема кво да кажеш
Ако това се отнася за мен, ясно си личи, колко си неадекватен.
Кое те навежда на тая мисъл?>?Уферо признай си, че с горския си пиете ракията заедно
Нема начин да имате общо нали ти си у Казанлък, а горския е до зеленчуковата борса у Дружба до колкото разбрах поне по адресна регистрация на фирмата.
Аз лично няма за какво да се извинявам и на мен няма кой да се извинява, аз съм доволен, че се взеха някакви мерки и конкурсите ще са само гарантирани, е дано не уплаши това някой хора, но така е по-добре според мен.
Извинявай може съм та пропуснал от многото предложения дай линк
И ти претендираше да си жури?
Няма смисъл да коментирам повече.
И ти претендираше да си жури?
Няма смисъл да коментирам повече.