mantaman
Well-Known Member
Трябва ми домейн.бг който ще използвам за раздаване на субдомейни ( субдомейн.домейн.бг)
Препоръчително е името на домейна трябва да е кратко три или четири букви
да е звучно
да се помни лесно
по възможност да не съдържа букви за които трябва да се уточнява как се пишат
да е свободно за регистрация
да е удачно за субдомейни
да са на латиница
Всеки има право да даде само по едно предложение, което трябва да е свободно за регистрация и да ми го изпрати на ЛС за да го резервирам преди да го пусна за гласуване. Ако двама души са изпратили едно и също предложение ще участва този който го е изпратил първи, а другият ще може да пробва с друго.
Срок за подаване на предложения - четвъртък вечер 20ч.
Победителят ще бъде избран след гласуване във форума от петък до неделя. Аз също ще участвам с няколко предложения и ако мое предложение се класира на първо място, 50% от наградата ще получи следващият класирал се.
Моля не пускайте предложенията си за името на домейн в темата, защото ако някой ги регистрира няма да може да участвате с тях.
Препоръчително е името на домейна трябва да е кратко три или четири букви
да е звучно
да се помни лесно
по възможност да не съдържа букви за които трябва да се уточнява как се пишат
да е свободно за регистрация
да е удачно за субдомейни
да са на латиница
Всеки има право да даде само по едно предложение, което трябва да е свободно за регистрация и да ми го изпрати на ЛС за да го резервирам преди да го пусна за гласуване. Ако двама души са изпратили едно и също предложение ще участва този който го е изпратил първи, а другият ще може да пробва с друго.
Срок за подаване на предложения - четвъртък вечер 20ч.
Победителят ще бъде избран след гласуване във форума от петък до неделя. Аз също ще участвам с няколко предложения и ако мое предложение се класира на първо място, 50% от наградата ще получи следващият класирал се.
Моля не пускайте предложенията си за името на домейн в темата, защото ако някой ги регистрира няма да може да участвате с тях.
Последно редактирано: