Да , не съм си и помислял че само ще сложа темата и всичко ще приключи.. но тази тема която е по подразбиране определено не ми харесваИ готовата тема докато не се настори няма да изглежда така както си мислиш
E това е умишлено такаДа , не съм си и помислял че само ще сложа темата и всичко ще приключи.. но тази тема която е по подразбиране определено не ми харесва
Никой ли не знае такъв модул?Здравейте,
Някой знае ли модул (добавка) чрез който мога в администрация, да записвам и управлявам поръчктите които аз съм направил към доставчиците ми, фактури, гаранции и т.н
Пример:
Поръчват ми продукт, аз го купувам от доставчик за 350лв, имам разходи от 4 лв доставка,3 лв осчетоводяване и т.н
Продавам продукта на клиента за 380лв.
Искам да записвавам някъде мойте поръчки с разходите които съм имал по тях, но да прикачам там и документите.
Поздрави
Такова чудо не се сещам да има..., но виж Google Notes ще ти свърши до някъде работаНикой ли не знае такъв модул?
Поздрави.
Може да ударим едно рамо, пишете ЛСЗдравейте, не съм сигурен дали тук е мястото, но търся специалист по OpenCart удари едно рамо за настройване на ssl на сайт OC 2.2.0.0 + Journal 2.7.4. Естествено срещу заплащане , след предварителна уговорка ). Пишете на ЛС.
Нещо от сорта е ама...На мен ми прилича на ERP модул.
Здравейте, не съм сигурен дали тук е мястото, но търся специалист по OpenCart удари едно рамо за настройване на ssl на сайт OC 2.2.0.0 + Journal 2.7.4. Естествено срещу заплащане , след предварителна уговорка ). Пишете на ЛС.
https://www.opencart.com/index.php?...on_id=31745&filter_member=OpencartMarketplaceНикой ли не знае такъв модул?
Поздрави.
Да разбирасе, но не искам да ползвам две системи, до този етап системата ми надградена според моите нужди, и с такъв тип модул тя ще се доближи до всичко от което имам нужда. Поздрави.https://www.opencart.com/index.php?...on_id=31745&filter_member=OpencartMarketplace
Разбира се е най добре да ползваш ERP система....
Чат платофрми съществуват безброй. Вярно, че би било по-удобно, но няма смисъл като цяло.Здравейте, някой да е срещал плъгин за чат в админ панел между служители на Опенкарт 1.5.6.4 ?
По-добре си похарчи парите за ъпгрейд.Трябва ми не просто чат, а да могат служителите да оставят съобщения, който могат да бъдат виждани от всички, който притежават достъп до админ панела.
Да ми препоръчате някой програмис, който може да напише това ?
Иначе по темата uvdesc има интеграция с много платформи, включително и ОС ... но не за и твоята отживелица.Опенкарт 1.5.6.4 ?