Здравейте колеги,
Предлагам писане на статии на български език. Пиша на различни теми, като се стремя да осигурявам над 95% уникалност за материалите. Вие имате възможност да поръчате SEO статии, статии за блогове, текстове за страници във Вашите сайтове и други. Имам близо 14 години опит в писането и пренаписването на статии, така че със сигурност можете да очаквате високо качество.
Работил съм с две фирми в SEO бранша, което е спомогнало да науча някои важни неща за писането на текстове. Предлагам и линк билдинг в мой списък от блогове и директории. Това, което мога да обещая е, че работата, която ще свърша за Вас няма да е половинчата и/или некоректна. Всичко ще бъде извършено, според изискванията ви.
Единственият проблем, който може да възникне е при сроковете за изпълнение на задачите. Това е така, защото комбинирам фрийланс услугата с ежедневната ми работа. Въпреки това ще се стремя да спазя уговорените срокове до последната минута. Ако се забавя, то ще бъде не повече от ден - два, след като сме се разбрали с клиента.
За първите 3-ма писали в темата ми предлагам ревю копи / статия 300+ думи!
Мога да предложа писани от мен статии на различни теми, за да се запознаете със стила ми на писане.
Цените на статиите зависят от тяхната сложност, време за проучване и изпълнение.
За да се ориентирате по-добре Ви предлагам примерна цена от 3.50 лв. на 100 думи.
Плащанията се извършват по банкова сметка към Пощенска банка.
Ако имате интерес към офертата ми, ще се радвам да работя за Вас!
За повече подробности пишете тук ЛС или на имейл [email protected]
Последно редактирано: